لازانیای اسفناجی

لازانیا همیشه محبوب است. اما لازانیای اسفناج چیز دیگری است. اگر دلتان می خواهد مزه و طعم جدیدی از لازانیا را تجربه کنید این دستور تهیه بهترین پیشنهاد است.

 

مواد لازم:

 

یک بسته لازانیا

۴۲۵ گرم پنیر ریکوتا

۲۳۰ گرم پنیر موتزارلا خرد شده

۱/۲ فنجان پنیر پارمسان رنده شده

۱۱۶ گرم اسفناج خشک و خرد شده

۲ عدد تخم مرغ

سس گوجه فرنگی

۱ قاشق غذا خوری جعفری خرد شده

۲ قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی

نمک ۱/۲ قاشق چای خوری

۱/۴ قاشق چای خوری فلفل سیاه

 

طرز تهیه:

 

۱٫ فر را از قبل با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید .

 

۲٫ ورقه های لازانیا را طبق دستور روی جعبه بپزید و با آب سرد از قابلمه تخلیه و بشویید و روی ورقه های فویل یا موم کنار هم قرار دهید تا به هم نچسبند و خنک شوند.

 

۳٫ نمک ، فلفل ، ادویه ایتالیایی ، جعفری ، تخم مرغ ، اسفناج ، پنیر ریکوتا ، ۱/۴ فنجان پنیر پارمسان ، ۱ ۱/۲ فنجان پنیر موتزارلا را در یک ظرف مخلوط کنید.

 

۴٫ ۱/۲ فنجان سس را کف ظرف پخت ریخته یک لایه ورقه های لازانیا را کف ظرف بچینید و ۱/۳ مخلوط پنیر را روی ورقه های لازانیا بریزید و روی آن را با ۱/۲ فنجان سس بپوشانید.

 

۵٫ این کار را تکرار کنید تا ظرف پر شود و روی آن را با فویل بپوشانید.

 

۶٫ ۴۰ دقیقه زمان دهید تا بپزد.

 

۷٫ فویل را از روی لازانیا برداشته و روی آن را با باقیمانده پنیر موزارلا به اندازه ۱/۲ فنجان و ۱/۴ فنجان پنیر پارمسان بپوشانید و ۱۰ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا بپزد و بعد از بیرون آرودن در صورت تمایل با باقیمانده سس سرو کنید.