چاکلت بری بلژیکی

مواد لازم:

 

۴۰۰ گرم شکلات تخته‌ای تلخ

۱۰۰ گرم شکلات نوتلا

۲ ق س فندق تست و خرد شده

۱۰۰ گرم پنیرخامه‌ای

شاتوت یا تمشک به میزان لازم

۵۰ گرم کرمفیل وانیل

۱ قطره اسانس شکلات

خمیر فوندانت،ورق طلایی خوراکی و ویفر فندقی خرد شده به میزان لازم

 

روش تهیه:

 

۱٫ ابتدا ۲۰۰ گرم از شکلات تخته‌ای تلخ را به روش بن ماری ذوب کنید. سپس آن را داخل قالب‌های سیلیکونی نیمه‌دایره بریزید؛ طوری که فقط دیواره‌ها و کف قالب را بپوشاند. حالا آن را در فریزر قرار دهید تا بسته شود. سپس باقیمانده شکلات تخته‌ای را به روش بن ماری ذوب کنید.

 

۲٫ پنیر‌خامه‌ای، نوتلا و کرمفیل را با همزن بزنید تا یک‌دست شود و اسانس را به آن اضافه کنید. حالا شکلات آب شده و پنیر را با هم مخلوط کنید.

 

۳٫ قالب را از فریزر خارج کنید. ابتدا یک قاشق از ویفر خرد شده، بعد شا‌توت یا تمشک و بعد فندق خرد شده را داخل قالب بریزید و بقیه قالب را با مخلوط شکلات و پنیر پر کنید. در این مرحله قالب را در فریزر به مدت ۳ ساعت بگذارید. سپس آن را از فریزر خارج کرده، از قالب بیرون آورید و با خمیر فوندانت و ورق طلایی تزیین کنید و در ظرف دلخواه بچینید.