خردل, مزه ی پنیر کهنه را شدت بیشتری می بخشد و این اسنک پنیر و خردل را به سرحد خوشمزگی می رساند.

مواد لازم:

     کره : ۵ قاشق غذاخوری
     آرد بکینگ پودردار : ۲۲۵ گرم
     بکینگ پودردار : ۲۲۵ گرم
     نمک : به میزان لازم
     پنیر کهنه , رنده شده : ۱۲۵ گرم
     پودر خردل : ۱ قاشق چای خوری
     شیر : ۱۵۰ میلی لیتر
     فلفل : به میزان لازم

 

 اسنکی که با پنیر کهنه درست می شود

 

طرز تهیه:

۱. کف یک سینی شیرینی پزی را با کمی کره چرب نمایید .

۲. آرد , بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه الک نمایید . کره را با نوک انگشت با آرد را ورز دهید تا شکل خرده های نان بگیرد .

۳. با پنیر رنده شده , پودر خردل و مقدار کافی شیر را از مخلوط حاضر یک خمیر نرم درست نمایید .

۴. بر روی سطحی آرد پاشیده شده خمیر را کمی ورز دهید سپس آن را با کف دست صاف نمایید و به صورت دایره ای به قطر ۲/۵ سانتیمتر درآورید .

۵. با یک چاقو خمیر را به هشت قسمت مساوی تقسیم نمایید . بر روی هر کدام با قلم موی مخصوص آشپزخانه شیر بمالید و کمی فلفل بپاشید .

۶. برش های خمیر را روی سینی بگذارید و آن ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت و یا درجه ۷ فرهای گازی به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید تا طلایی و برشته شود .

۷. نان ها را به سینی مشبک فلزی منتقل نمایید تا خنک شوند . وقتی که هنوز گرم هستند , آن ها را سرو نمایید .

توصیه سرآشپز:

نان اسنک باید در همان روزی که پخته می شود, خورده شود زیرا به سرعت خشک می شود. هنگام سرو نمودن آن ها را از وسط باز نموده و داخل آن ها را کره بمالید.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید