مواد لازم:

 

۱ کیلوگرم فیله مرغ

۵۰۰ گرم کاهو پیچ یا کاهو فرانسوی

۲ عدد پیازچه

۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز

۱ عدد فلفل دلمه ای نارنجی

۴ /۱ پیمانه گشنیز خرد شده

۲ /۱ پیمانه جوانه گندم

۳ ق س مغز تخمه آفتابگردان

به میزان لازم نمک، فلفل و روغن

مواد لازم برای سس

۲ ق س روغن کنجد

۲ /۱ پیمانه سس خردل

۲ ق چ سرکه سیب

۲ حبه سیر له شده

۴-۳ ق س عسل

۲ ق چ سس قرمز تند

۲ ق س دانه کنجد

۲ /۱ ق چ پودر زنجبیل

۴ /۳ ق چ پودر دارچین

به میزان لازم نمک و فلفل

 

 

روش تهیه:

 

۱٫ در تابه مقداری روغن بریزید و تکه‌های مرغ را آغشته به نمک و فلفل کنید، سپس دو طرف آنها را داخل تابه سرخ کنید.

 

۲٫ همه‌ مواد برای سس را داخل یک قابلمه‌ کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سس کمی غلیظ شود، سپس آن را داخل یک ظرف مناسب بریزید و تا موقع سرو داخل یخچال بگذارید.

 

۳٫ کاهو را شسته و خرد کنید. پیازچه‌ها را بعد از شست و شو خرد کنید. فلفل دلمه‌ای‌ها را هم بعد از شست و شو خرد کنید. سبزی‌ها را همراه با گشنیز خرد شده، جوانه گندم، تکه‌های مرغ و مغز تخمه را روی سالاد قرار دهید.