طرز تهیه آچار گوشت

طرز تهیه آچار گوشت

مواد لازم

تخم شنبلیله
تخم خردل
گوشت قرمز
ماست‏
فلفل سبز
سیر خرد شده
زنجبیل خرد شده
آبلیمو
فلفل قرمز
تخم رازیانه
زیره
سیاه دانه
روغن
نمک
برگ‌ گشنیز برای تزئین

مقدار

کمی
۱/۲ قاشق چای خوری
۵۰۰ گرم
۲۵۰ گرم
۵-۶ عدد
۱/۲ قاشق غذا خوری
۱/۲ قاشق غذا خوری
۲ قاشق غذا خوری
۱ قاشق سوپ خوری
۱/۲ قاشق چای خوری
۱/۲ قاشق چای خوری
کمی
۱/۲ پیمانه
به مقدار لازم
کمی

طرز تهیه

  1. روغن را به همراه گوشت خرد شده در تابه‌ای بریزید، سپس سیر، زنجفیل و چیلی سبز را اضافه کرده و خوب مخلوط و سرخ کنید. سپس ماست و ۱ پیمانه آب به آن اضافه کنید.
  2. تمام مواد را خوب مخلوط کنید در تابه را بگذارید، تازمانی که گوشت نرم شود.
  3. پیمانه‌ای برداشته و تخم رازیانه، تخم زیره، تخم پیاز سیاه، تخم شنبلیله، تخم خردل، نمک و فلفل چیلی قرمز را در آن ریخته و خوب مخلوط کنید.
  4. اجازده دهید مواد درون تابه کم‌کم آب خود را از دست بدهد تا آب آن نصف شود. این مخلوط را به آن اضافه نموده و هم بزیند و با شعله کم بگذارید بپزد.
  5. سپس آبلیمو و چیلی سبز را اضافه کرده و چند دقیقه روی شعله کم بپزید. آن را در ظرفی ریخته و با برگ گشنیز تزئیین کنید. این غذا را با برنج یا نان سرو کنید.

سایر نکات

  • خورش هندی خوشمزه که طعم و عطر متفاوت آن زبانزد اغلب غذاهای هندیست.
  • برای اینکه ماست در هنگام پخت در خورش تکه تکه نشود می‌توانید ۱ قاشق مایونز به آن اضافه کنید تا سس غذا حالت کرمی به خود بگیرد.

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید