طرز تهیه آچار گوشت

طرز تهیه آچار گوشت

مواد لازم

تخم شنبلیله
تخم خردل
گوشت قرمز
ماست‏
فلفل سبز
سیر خرد شده
زنجبیل خرد شده
آبلیمو
فلفل قرمز
تخم رازیانه
زیره
سیاه دانه
روغن
نمک
برگ‌ گشنیز برای تزئین

مقدار

کمی
۱/۲ قاشق چای خوری
۵۰۰ گرم
۲۵۰ گرم
۵-۶ عدد
۱/۲ قاشق غذا خوری
۱/۲ قاشق غذا خوری
۲ قاشق غذا خوری
۱ قاشق سوپ خوری
۱/۲ قاشق چای خوری
۱/۲ قاشق چای خوری
کمی
۱/۲ پیمانه
به مقدار لازم
کمی

طرز تهیه

  1. روغن را به همراه گوشت خرد شده در تابه‌ای بریزید، سپس سیر، زنجفیل و چیلی سبز را اضافه کرده و خوب مخلوط و سرخ کنید. سپس ماست و ۱ پیمانه آب به آن اضافه کنید.
  2. تمام مواد را خوب مخلوط کنید در تابه را بگذارید، تازمانی که گوشت نرم شود.
  3. پیمانه‌ای برداشته و تخم رازیانه، تخم زیره، تخم پیاز سیاه، تخم شنبلیله، تخم خردل، نمک و فلفل چیلی قرمز را در آن ریخته و خوب مخلوط کنید.
  4. اجازده دهید مواد درون تابه کم‌کم آب خود را از دست بدهد تا آب آن نصف شود. این مخلوط را به آن اضافه نموده و هم بزیند و با شعله کم بگذارید بپزد.
  5. سپس آبلیمو و چیلی سبز را اضافه کرده و چند دقیقه روی شعله کم بپزید. آن را در ظرفی ریخته و با برگ گشنیز تزئیین کنید. این غذا را با برنج یا نان سرو کنید.

سایر نکات

  • خورش هندی خوشمزه که طعم و عطر متفاوت آن زبانزد اغلب غذاهای هندیست.
  • برای اینکه ماست در هنگام پخت در خورش تکه تکه نشود می‌توانید ۱ قاشق مایونز به آن اضافه کنید تا سس غذا حالت کرمی به خود بگیرد.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید