بادنجان بایلدی

مواد لازم

  • روغن به مقدار لازم
  • بادمجان ۵۰۰ گرم
  • گوجه‌ فرنگی ۵۰۰ گرم
  • پیاز بزرگ ۲ عدد
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه
بادنجان را راه راه پوست کنید و به صورت عمودی از یک‌طرف چاک دهید (کلاهک بادنجان را نیز می‌توانید جدا نکنید) بادنجان را نمک زده و بعد از نیم ساعت آن را شسته و خشک کنید و در روغن فراوان سرخ کنید پیازها را نیز در همان روغن سرخ کرده تا طلایی شود بادنجان‌ها را روی کاغذ روغن‌گیر گذاشته تا روغن اضافی آن به کاغذ جذب شود با یک قاشق کوچک از پیاز داغ‌ها برداشته و شکم بادنجان را از پیازداغ پر کنید. گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید برای چند لحظه در آب‌جوش انداخته و بعد در آب سرد و پوست آن‌ها را بگیرید و رنده کنید و گوجه‌فرنگی‌های رنده شده را روی بادنجان‌ها بریزید و روی حرارت کم همراه با نمک، فلفل بپزید تا آب غذا کم شود و بادنجان‌ها بپزد ولی له نشود در صورت تمایل می‌توانید یک هشتم قاشق چایخوری دارچین نیز به غذا اضافه کنید و با برنج یا نان سرو کنید.
بایلدی در زبان ترکی به معنای نان بیات می‌باشد.

 نکته:
۱-  اگر از بادنجان دلمه‌ای استفاده کردید به جای برش عمودی به علاوه برش دهید

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید