این ترشی که می توان آن را در کنار انواع غذاها میل کرد بسیار سریع، به راحتی و تنها با دو ماده ی اولیه آماده می شود.
مواد لازم
به میزان لازم چغندر
به میزان لازم سرکه

طرز تهیه
ابتدا چغندر ها را پوست گرفته و برای ۲ ساعت آب پز کنید. آن ها را آبکشی کرده و کنار بگذارید تا خنک شوند. سپس آن ها را نگینی و یا به شکل دلخواهتان خرد کنید. ترشی را در یخچال نگه دارید. بعد از ۲ روز ترشی آماده می شود.
لبوی آماده شده را در ظرف شیشه ای که بتوانید درب آن را خوب ببندید، بریزید و آن را از سرکه پر کنید. درب ظرف را محکم ببندید و آن را در یخچال قرار دهید. ترشی بعد از ۲ روز قابل استفاده می باشد.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید