خورشت ازگیل

مواد لازم

ازگیل ۲۰۰گرم
پیاز (درشت)  1عدد
سیر ۲تا۳حبه
پودر زیره سیاه ۲قاشق چایخوری
کاری ۱قاشق چایخوری
دانه خردل ۱قاشق چایخوری
زنجبیل ۱قاشق چایخوری
سرکه سیب ۱لیوان
شکر ۲قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
فلفل شیرین ۱قاشق چایخوری



 

طرز تهیه :

ابتدا ازگیل ها را به خوبی شسته و آنها را به دو نیم تقیسیم کنید و هسته آنها را خارج کنید.داخل تابه ای کمی کره یا روغن را داغ کرده و پیاز را ریز کرده (یا رنده کنید)و در آن تفت دهید و بعد از نیم سرخ شدن زیره ، پودر کاری و دانه خردل را نیز اضافه کرده و کمی تفت دهید وقتی عطر ادویه به مشام رسید ،سیر را خرد کرده و به همراه ازگیل های خرد شده اضافه کنید و درب تابه را بگذارید و یک ربع مواد را با حرارت بسیار ملایم بپزید.سپس ۲ لیوان آب جوش را به همراه سرکه ، شکر ، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید و با حرارت ملایم بگذارید خورش نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه به آرامی بجوشد و به روغن بیفتد سپس به مراه برنج سرو کنید.

 

نکات:

در صورت تمایل مقداری مرغ یا گوشت هم به خورش بیفزایید.
اگر دوست دارید پیاز را رنده کرده و ازگیل را ریز کنید.
به جای سرکه سیب از سرکه خرما هم میتوان استفاده کرد.
در صورت تمایل تندی خورش را کاهش یا افزایش دهید و مقدار شکر را با توجه به ذذائقه خود تنظیم کنید.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید