خورش آلو مسمی زنجانی

مواد لازم

  • گوشت گوسفند یا گوساله بدون استخوان   500 گرم
  • هویج متوسط   5 عدد
  • پیاز متوسط    5 عدد
  • آلوبخارا      150 گرم
  • آبلیمو        4 قاشق غذاخوری
  • شکر        6 قاشق سوپخوری
  • روغن        به مقدار لازم
  • زعفران دم‌کرده   2 قاشق مرباخوری
  • زردچوبه، ادویه، نمک و فلفل    به مقدار لازم
  • جعفری تازه    به مقدار دلخواه
  • گوجه‌ فرنگی     به مقدار دلخواه
  • تربچه     به مقدار دلخواه

طرز تهیه
گوشت را به تکه های درشت (۵ در ۵ سانتی) بریده و با یک عدد پیاز، زردچوبه، ادویه و کمی روغن سرخ می کنیم. سپس مقداری آب اضافه می کنیم و می گذاریم تا گوشت بپزد.هویج ها را به شکل مستطیل یک در دو سانت خرد کرده و در روغن تفت می دهیم. سپس همراه با آلو و نمک به گوشت اضافه می کنیم. در آخر آبلیمو، شکر و زعفران را هم اضافه کرده و می گذاریم حدود ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم جا بیفتد.
خورش را در یک ظرف مناسب کشیده و با تربچه، گوجه فرنگی و جعفری تزئین می کنیم و با پلو سرو می کنیم.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید