خورش اسفناج و گردو

مواد لازم

  • اسفناج تازه ۱ کیلوگرم
  • گردو ۴۰۰ گرم
  • گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
  • پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری
  • رب انار ۱ لیوان
  • زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم

طرز تهیه

  1. گوشت را کمی با روغن تفت میدهیم و همراه با پیاز داغ، زردچوبه و گردوی چرخ شده می گذاریم تا بپزد.
  2. سپس اسفناج را شسته، خرد می کنیم و با کمی روغن تفت می دهیم و همراه با رب انار به خورشت اضافه کرده، نمک و فلفل آن را به دلخواه به آن می افزاییم و فرصت می دهیم تا خورشت جا بیفتد.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید