خورش اناردون

مواد لازم

  • انار دانه شده ۲  عدد
  • مرغ متوسط ۱/۸۰۰ کیلوگرم
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری
  • نودل ۱/۵ قاشق چایخوری
  • آب جوش ۳  پیمانه
  • بادمجان کباب شده ۱  کیلوگرم
  • پیاز ورقه شده ۴ قاشق سوپخوری
  • نمک برای مرغ ۱/۵ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چایخوری
  • ادویه خورشی ۱  قاشق سوپخوری

طرز تهیه
مرغ را خوب پاک کنید و پوست آن را بگیرید و پاهای آن را با نخ روی هم آورده و محکم ببندید حالا اطراف مرغ را به نمک آغشته کنید و اگر فرصت دارید آن را دو ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب نمک به خورد مرغ برود. روغن را در قابلمه‌ای بریزید و وقتی داغ شد اطراف مرغ را در آن خوب سرخ کنید. سپس مرغ را از قابلمه بیرون آروده و پیاز داغ و ادویه و رب گوجه‌فرنگی۱ تا ۲ قاشق غذاخوری را با هم خوب تفت دهید در آخر انار را افزوده و انار را هم با بقیه مواد کمی تفت دهید و ۳ پیمانه آب و برگ‌بو را در قابلمه بریزید و حرارت را ملایم کنید و مرغ را در قابلمه قرار دهید در ظرف را ببندید و اجازه دهید مرغ پخته شده و خورش غلیظ شود و روغن بیندازد در این زمان بادنجان‌ها را به شکل مورب برش بزنید و نمک بزنید و یک ساعت کنار بگذارید تا آب تلخ آن برود در آخر بادنجان‌ها را سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شود حالا خورش را در ظرف بکشید و اطراف آن بادنجان بچینید و روی بادنجان‌ها کمی انار بریزید.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید