خورش انارویج
 
مواد اصلی
  • گردو۳۰۰ گرم
  • گوشت چرخ کرد ۳۰۰ گرم
  • رب انار ۱ قاشق غذا خوری
  • آب انار ۱ پیمانه
  • پیاز (کوچک) ۱ عدد
  • رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
  • گلپر ۱ قاشق مربا خوری
  • سبزی (ترکیبی از تره،جعفری،خالواش و نعنا ساطوری شده) ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- ابتدا گردو را آسیاب کرده و مانند دستور پخت خورش فسنجان آن را با آب می پزیم تا به روغن بیفتد. سبزی ها را می شوییم و با پیاز ریز می کنیم.

۲- سپس در روغن کمی سرخ می کنیم. بعد آن را به گردوی پخته شده اضافه می کنیم. پیاز را در گوشت چرخ کرده رنده کرده و با نمک و فلفل مخلوط می کنیم و مخلوط حاصل را به خوبی ورز میدهیم.

۳- سپس به صورت کوفته در می آوریم. بعد وقتی خورش در حال جوشیدن است دانه دانه کوفته ها را در آن میریزیم تا کوفته ها بپزد ولی له نشود.

۴- رب گوجه فرنگی، رب انار ،آب انار و گلپر را در آن می ریزیم. پس از چند جوش زمانی که کوفته ها پخت و خورش به روغن افتاد، غذا آماده است.
 
 

سایر نکات
می توان به گوشت چرخ کرده و پیاز کمی تره و جعفری کوبیده هم اضافه کرد
در صور تمایل به جای آب انار از آبغوره استفاده کنید
اگر به خالواش دسترسی ندارید میزان نعنا را بیشتر کنید
در مناطق شمالی به این خورش کوفته فسنجان هم میگویند.

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید