طرز تهیه

مواد لازم
  • ‌انار: یک پیمانه
  • گوشت قرمز: ۳۰۰ گرم
  • رب انار: قاشق غذاخوری
  • پودر گردو: ۲۰۰ گرم
  • پیاز: یک عدد
  • تره، جعفری و گشنیز خرد شده: ۲۰۰ گرم
  • آبغوره: ۵ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل و گلپر: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید.

سپس گوشت را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا تغییر رنگ دهد.

سبزی خرد شده را به خورش اضافه و به مدت ۳ دقیقه سرخ کنید.

در این مرحله رب انار، انار دانه‌شده و پودر گردو را به همراه سه چهار پیمانه آب به خورش بیفزایید و صبر کنید خورش جا بیفتد.

در دقایق آخر پخت خورش نمک، فلفل و گلپر را اضافه کنید.

می‌توانید این خورش را هم همراه برنج و هم به با نان و کمی سیب‌زمینی سرخ کرده نوش جان کنید.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید