خورشت بامیه به سبک عربی

مواد لازم

  • گوجه‌فرنگی رنده شده یک  پیمانه
  • تمبرهندی ۲/۱  پیمانه
  • سیر ۳  حبه
  • پیاز درشت خلال شده یک  عدد
  • لیموعمانی ۲  عدد
  • سیب‌زمینی خرد شده (مکعبی) ۲ عدد
  • بامیه پاک شده ۳۰۰  گرم
  • گوشت خورشتی ۳۰۰  گرم
  • ادویه مخلوط(زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز، دارچین) ۱ قاشق سوپخوری
  • رب گوجه فرنگی ۲  قاشق سوپخوری

طرز تهیه
بعد از تمیز کردن بامیه آن را همراه با حبه‌های سیر ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید.پیاز را در روغن تفت داده، گوشت خرده شده را به آن اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه هم بزنید و ادویه و کمی نمک اضافه نمایید. رب گوجه‌فرنگی و گوجه‌فرنگی رنده شده را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزید. سپس ۱ پیمانه آب ریخته و بگذارید گوشت با حرارت ملایم پخته شود.بعد از گذشت یک ساعت لیمو عمانی، تمرهندی و سیب‌زمینی خرد شده را نیز اضافه کنید.بعد از گذشت ۳۰ دقیقه بامیه را با سیر به خورشت اضافه کرده و ۳۰ دقیقه دیگر روی حرارت نگهدارید تا کاملاً پخته شده و خورشت جا بیفتد. می‌توانید این خورشت را با پلو یا نان سرو کنید.

نکته:

  •  این دستور ۸۰ گرم کربوهیدرات، ۸۵ گرم پروتئین، ۱۰۰ گرم چربی و ۱۵۶۰ کیلوکالری انرژی دارد.
  •  دقت کنید هنگام تمیز کردن بامیه، سر آن طوری بریده شود که سوراخ نشده و ماده لیز از آن خارج نشود.
  • عرب‌ها بامیه را تفت نمی‌دهند، بلکه حتماً باید در آب خیس بخورد.
  • طب ایرانی
  •  استفاده از زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز، دارچین باعث می شود تا عوارض بامیه و گوشت هایی مانند گوشت گاو کاهش یابد

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید