خورش بز قورمه

مواد لازم

  • گوشت  ۵۰۰ گرم
  • سیب زمینی ۲۵۰ گرم
  • نخود ۱۰۰ گرم
  • لوبیا سفید ۱۰۰ گرم
  • پیاز ۱۵۰ گرم
  • سیر ۱ حبه
  • کشک (ساییده شده) ۲۵۰ گرم
  • زعفران (آب کرده و غلیظ)  ۱ قاشق سوپ خوری
  • نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
  • گردو به مقدار لازم

طرز تهیه

  1.  ابتدا سیر را بکوبید و بعد آن را به همراه گوشت، نخود، لوبیا، زردچوبه و پیاز خرد شده در روغن تفت دهید و آنها را با حدود دو و نیم لیوان آب مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید سپس حرارت را کم کرده تا مواد پخته شوند.
  2.  سیب‌زمینی را جداگانه با مقداری آب بپزید و پس از پخته شدن مواد، اضافه و آنها را با گوشت‌کوب کاملا نرم کنید.
  3.  کشک، زعفران، نمک و فلفل را به مواد افزوده و در ظرف مورد نظر کشیده و روی آن را با سیر و پیاز داغ، زعفران و گردو تزئین کرده و سرو کنید.

 نکات

  • این غذا مخصوص استان کرمان است و چون با گوشت بزغاله طبخ میشود اینگونه نامیده شده است.
  • حتما حبوبات را از شب قبل خیس کنید و اگر فراموش کردید آنها را ۲بار جوشانده و آبش را خالی کنید و بعد بپزید.
  • این غذا را هم با برنج و هم با نان میتوانید سرو کنید ولی توجه داشته باشید برای سرو آن به صورت خورش آن را نکوبید و کمی آبدار بردارید.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید