خورش به قیمه

مواد لازم

  • گوشت بوقلمون (سینه) نیم کیلو
  • لپه (پخته شده) ۱پیمانه
  • بِه ۲عدد
  • رب گوجه فرنگی ۱قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی (حلقه شده)  3عدد
  • آبلیمو ۲قاشق غذاخوری
  • زعفران (آب کرده) ۲قاشق مرباخوری
  • پیاز  1عدد
  • لیمو عمانی ۲عدد
  • روغن ، نمک ، فلفل ، دارچین ، زرچوبه  به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را خرد کرده و سپس در روغن سرخ میکنیم.گوشت را به صورت تکه ای خرد کرده و در پیاز تفت میدهیم تا کمی تغییر رنگ دهد .رب گوجه فرنگی و ادویه را با گوشت تفت میدهیم و بعد از آن ۴لیوان آب اضافه کرده و اجازه میدهیم بپزد.اواخر پخت لپه های پخته شده را به غذا اضافه کرده و بِه را به صورت مربعی خرد کرده و به غذا اضافه میکنیم .در ظرفی جدا رب را سرخ کرده و به همراه آبلیمو و لیمو عمانی و زعفران به خورش اضافه میکنیم و اجازه میدهیم جا بیفتد.

 

نکات:

میتوانید به خورش کمی شکر اضافه کنید تا طعم ملس بگیرد.
اگر دوست دارید رب را حذف و به جای آن زعفران بیشتری استفاده کنید.
بهترین گزینه برای سرو به همراه غذا ته چین سیب زمینی است که آموزش آن در سوران عنوان شده است.

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید