خورش خلال بادام

مواد لازم

  • گوشت گوسفند قیمه‌ای ۵۰۰ گرم
  • خلال بادام ۲۵۰ گرم
  • لیموعمانی ۵ عدد
  • پیاز رنده شده متوسط ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • خلال پسته ۱ قاشق غذاخوری
  • زرشک ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
  • آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه
ابتدا روغن را در تابه ریخته و پیازها را تا زمانی که طلایی شوند، در آن تفت می‌دهیم. سپس گوشت را اضافه کرده و دوباره تفت می‌دهیم. خلال بادام را که از ۲ ساعت قبل خیس کرده‌ایم به گوشت می‌افزاییم و این مخلوط را به همراه ۲ لیوان آب می‌گذاریم تا پخته شود. پس از این که گوشت‌ها پخته شد، رب گوجه‌فرنگی، لیموعمانی، آبلیمو، نمک، زردچوبه و ادویه را اضافه کرده و بعد از ۱۵ دقیقه زرشک و خلال پسته را می‌افزاییم. سپس اجازه می‌دهیم که خورش جا بیفتد و روغن بیاندازد.
نکته
۱- بهتر است زرشک در آخرین مراحل به خورش اضافه شود.
۲-ادویه شامل: جوز هندی، زنجبیل، دارچین و فلفل سیاه می‌باشد

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید