خورش رنگارنگ

مواد لازم

  • گوشت (خورشتی و خرد شده) ۷۰۰گرم
  • عصاره گوشت ۱بسته
  • پیاز  2عدد
  • سیر  2حبه
  • کره ۱۵۰گرم
  • برنج نیم کیلو
  • روغن به میزان لازم
  • فلفل دلمه ای (رنگارنگ و نگینی شده) ۳عدد
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی ۲قاشق سوپخوری
  • زعفران به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا در ظرفی مناسب نیمی از کره ها را ذوب کرده و پیاز نگینی شده را در آن کاملا سرخ میکنیم و سپس گوشت خرد شده را تا حدی تفت میدهیم تا تغییر رنگ دهد.سپی عصاره گوشت را در آب مخلوط کرده و به گوشت اضافه میکنیم و اجازه میدهیم خوب بپزند.فلفل ها را در ظرفی جداگانه تفت میدهیم تا کمی نرم شوند و رنگشان تغییر کند .سپس رب گوجه فرنگی ، زعفران و ادویه را به آنها اضافه کرده و در
اواخر پخت گوشت به خورش اضافه میکنیم.
برنج را در ظرف مناسب دم میکنیم و به صورت پلو خورش غذا را سرو میکنیم.

 

نکات:

میتوانید به جای گوشت تکه ای از گوشت چرخکرده یا مرغ هم استفاده کنید.
اضافه کردن فلفل و تند کردن غذا مزه آن را بهتر میکند.
اگر دوست دارید چند قاشق آبلیمو به غذا اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید