خورش ریواس

مواد لازم

  • جعفری ۲۰۰ گرم
  • نعنا (خشک) ۲ قاشق غذا خوری
  • پیاز (درشت) ۱ عدد
  • گوشت (خورشتی) ۳۰۰ گرم
  • ریواس ۵۰۰ گرم
  • رب انار  (ترش) ۱ قاشق مربا خوری
  • نمک و فلفل  به مقدار لازم

طرز تهیه

  1.  ابتدا ساقه های ریواس را جداکرده و پوست روی آنها را به کمک چاقو جدا کرده و بعد بشویید و وقتی کاملا خشک شد آنها را مثل اندازه کرفس خرد کنید
  2.  جعفری را شسته و ریز کنید و پیاز را خرد کرده و در روغن داغ نیمه سرخ کنید و گوشت خرد شده را به آن اضافه کرده و ادویه بزنید و با مقداری آب اجازه دهید بپزد.
  3.  جعفری و نعنا خشک را در ظرفی جداگانه با مقداری روغن تفت داده و به گوشت در حال پخت اضافه کنید و حدود ۱ساعت به خورش زمان دهید تا بپزد.وقتی گوشت پخت ریواس و رب انار را اضافه کرده و ۱۵تا۳۰دقیقه اجازه دهید خورش جا بیفتد.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید