خورش زرشک

مواد لازم

  • گوشت گوسفند با استخوان ۷۵۰ گرم
  • زرشک ۲۵۰ گرم
  • لپه ۱/۲ پیمانه
  • پیاز داغ ۴ قاشق سوپخوری
  • روغن به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم

طرز تهیه

  1. ابتدا گوشت گوسفند را به ابعاد ۳ در ۳ سانتیمتر خرد کرده و همراه پیاز در ادویه، نمک، فلفل و روغن تفت دهید.
  2. لپه را بشویید و به گوشت اضافه کنید و آن را خوب تفت دهید.
  3. زرشک شسته شده آن را هم به گوشت بیفزایید و ۴ لیوان آب داخل قابلمه بریزید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید خورش بپزد و به روغن بیفتد. سپس آن را همراه چلو سرو کنید.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید