خورش سیب و آلبالو

مواد لازم

  • گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
  • سیب درختی ۳ عدد
  • پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن به مقدار لازم
  • زعفران ۱/۲ قاشق چایخوری
  • آلبالوی هسته گرفته ۵۰۰ گرم
  • آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه
گوشت را در کمی روغن به همراه زردچوبه و پیازداغ تفت داده و پس از اضافه کردن آب، می‌گذاریم پخته شود. سپس سیب‌ها را پوست کنده، بصورت درشت پره‌ای خرد کرده و با کمی روغن سرخ می‌کنیم. آلبالوها را نیز با مقداری روغن سرخ کرده و هر دو را همراه با زعفران، نمک و فلفل به گوشت پخته اضافه می‌کنیم. بعد از اینکه آب خورش را اندازه کردیم، می‌گذاریم تا جا بیفتد. کمی قبل از برداشتن خورش، آبلیمو و شکر را افزوده و اجازه می‌دهیم تا غذا چند جوش دیگر بزند؛ اینک این خورش را در ظرف مناسب می‌ریزیم و همراه با پلو سرو می‌کنیم.

توجه: این خورش را می‌توان با گوشت قیمه‌ای و لپه نیز پخت.
میوه‌های زرد، قرمز و نارنجی حاوی موادی به نام کاروتنوییدها می‌باشند که محافظ همه سیستم‌های بدن است. آنها سبب کاهش بیماری‌های قلبی، کاهش سطح کلسترول بد خون (LDL) و تثبیت سطح قند خون شده و غذایی مناسب برای افراد دیابتی می‌باشد.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید