خورش سیب لرستان

مواد لازم

  • گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
  • روغن  به مقدار لازم
  • برگ بو  ۳ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • پیاز سرخ شده ۱ پیمانه
  • آب ۱ لیتر
  • سیب ۵۰۰ گرم
  • شیره انگور ۱ پیمانه
  • سرکه ۱ قاشق غذا خوری
  • هویج (اختیاری)  ۳ عدد
  • نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه

  1.  ابتدا گوشت را به صورت خورشتی خرد کرده و با مقداری کره یا روغن تفت دهید تا رنگ آن برگردد.
  2. سپس با برگ بو، پیاز خام ۴قسمت شده و آب گرم بگذارید بپزد، در حدی که دو استکان آب داشته باشد.بعد از پخت گوشت، پیاز و برگ بوها را از قابلمه خارج کنید.
  3.  سیب‌ ها را تو خالی کنید و پوست بگیرید و به صورت حلقوی یا شکل دلخواه برش بزنید.
  4.  در صورت دلخواه هویج ها را هم پوست گرفته و خرد کنید .سپس سیب‌ها و هویج را به گوشت اضافه کنید.
  5.  پیاز داغ را نیزبیفزایید. شیره انگور را به سرکه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا صاف شوند، سپس به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش بپزد.
  6. وقتی سیب‌ها نرم شد، بدون اینکه شکل ظاهریشان را از دست بدهند، نشاسته ذرت را با کمی آب سرد مخلوط کنید و به خورش بیفزایید.
  7. چون این خورش سبک و رقیق است، نشاسته ذرت را اضافه کنید تا به غلظت لازم برسد. سپس بگذارید خورش جا بیفتد.

نکات

  • این خورش در دستور اصلی و به صورت سنتی هویج ندارد ولی افزودن هویج باعث خوشمزه و ملس تر شدن آن میگردد.
  • در صورت تمایل به جای شیره انگور از شیره خرما استفاده کنید ولی توجه داشته باشید که با این کار رنگ خورش شما تیره میشود.
  • بهتر است از گوشت گوسفندی بدون چربی در این خورش استفاده شود.

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید