خورش سیر قلیه

مواد لازم

  • مرغ  ۴ قطعه
  • لپه  ۱ پیمانه
  • رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق مربا خوری
  • نمک و فلفل    به مقدار لازم
  • روغن  به مقدار لازم
  • برگ سیر (تازه و خرد شده) ۳۰۰ گرم
  • زعفران  به مقدار لازم
  • پیاز ۱ عدد

طرز تهیه

  1.  ابتدا در ظرفی مناسب کمی روغن داغ میکنیم و سپس پیاز را نگین خرد کرده و به آن اضافه میکنیم و خوب سرخ میکنیم .مرغ ها را به قطعات ریز خرد کرده و به پیاز اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم.
  2. برگ سیر های تازه را شسته و خرد میکنیم و به مرغ اضافه کرده و ادویه را هم می افزاییم.
  3.  رب و زعفران را به مواد اضافه کرده و خوب هم میزنیم و لپه شسته شده را هم اضافه کرده و هم میزنیم.حالا مقداری آب روی مواد میریزیم و وقتی جوش آمد زیر غذا را کم میکنیم تا حسابی جا بیفتد.

نکات

  • قیمه سیر یا همان خورش قیمه با برگ سیر از غذاهای بسیار خوشمزه ایست که در طعم بسیار جدید و خوشمزه ای دارد.این غذا به دلیل وجود برگ سیر عطر فوق العاده خوشایندی دارد.
  • برگ سیر پخته نقش کاهش‌دهنده کلسترول خون را دارد، آن را رقیق کرده و از تشکیل لخته‌های خون جلوگیری خواهد کرد.
  • بهتر است با این خورش برنج کته استفاده شود.
  • حتما لپه را از شب قبل خیس کنید و اگر فراموش کردید آن را بجوشانید و آبش را خالی کنید.
  • در صورت تمایل کمی هم ابغوره به خورش اضافه کنید.
  • بهترین گزینه برای این غذا رب نارنج است که اگر از آن استفاده شود غذا طعم بسیار بهتری خواهد داشت.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید