خورش فلفل سبز

مواد لازم

  • سینه مرغ بدون استخوان ۴ تکه
  • روغن مایع سرخ کردنی ۴ قاشق سوپخوری
  • آبلیمو ۴ قاشق سوپخوری
  • سیب زمینی متوسط نگینی خرد شده ۱ عدد
  • پیاز متوسط خرد شده ۱ عدد
  • فلفل سبز شیرین خرد شده ۲۰۰ گرم
  • برگ ریحان سبز و بنفش درشت خرد شده ۱۰۰ گرم
  • آرد ذرت ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه
مرغ را با ۲ قاشق سوپخوری روغن مایع،۲ قاشق سوپخوری آبلیموترش، نمک و فلفل مخلوط کرده و ۳۰ دقیقه در یخچال بخوابانید تا مزه دار شود.باقیمانده روغن را در یک تابه داغ کرده و سیب زمینی ها را در آن سرخ کنید، سپس از تابه خارج کرده و تکه های مرغ را درآن تفت دهید تا دو روی آن طلایی شود(هر طرف ۴ دقیقه).مرغ را از تابه خارج کرده و پیاز را حدود ۳ دقیقه درون تابه تفت دهید تا نرم شود ولی رنگش عوض نشود.فلفل سبز را به پیاز اضافه کرده و تفت دادن را ۳ دقیقه دیگر ادامه دهید.مرغ را مجددا به تابه برگردانده و ریحان را نیز اضافه کنید.پس از ۳ دقیقه آرد ذرت را در یک دوم پیمانه آبجوش حل کرده و به مرغ و سبزیجات اضافه کنید.تابه را به مدت ۲۰ دقیقه با در بسته روی شعله کم قرار دهید تا همه مواد کاملا بپزد.گاهی غذا را هم بزنید تا ته نگیرد.سیب زمینی سرخ کرده و باقیمانده آبلیموترش را به غذا اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.پس از ۵دقیقه غذا آماده است.با برنج سرو شود.

نکته:
۱ـ  این دستور۵۵ گرم کربوهیدرات، ۱۲۳گرم پروتئین، ۶۳ گرم چربی و۱۲۷۹ کیلو کالری انرژی دارد.
۲ـ  اضافه کردن آرد ذرت به غذا به منظور غلظت دادن به سس آن است.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید