خورش قارچ و مرغ

مواد لازم

  • آرد ۱  قاشق غذاخوری
  • روغن یا کره آب شده ۲  قاشق غذاخوری
  • پیاز سرخ شده ۲  قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ ۱  عدد
  • قارچ ۴۰۰ گرم
  • فیله مرغ ۶۰۰  گرم
  • نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم

طرز تهیه
فیله مرغ را آغشته به نمک،‌ روغن و کمی آب‌زعفران کنید و آن را به همراه قارچ خرد شده،‌ پیاز داغ درون ظرف گودی بریزید و ظرف را بدون درپوش به مدت ۵ دقیقه قدرت حداکثر ۱۰۰ % در دستگاه بگذارید تا مواد تفت بخورد سپس نصف لیوان آب‌جوش را به همراه زعفران آب شده به آن‌ها اضافه کرده و ظرف را با درپوش به مدت ۱۷ـ ۱۵ دقیقه قدرت ۱۰۰% حداکثر در مایکروویو بذارید بعد آرد را در شیر سرد حل کرده و به همراه آب‌لیمو به غذا اضافه کنید و ظرف را بدون در به مدت ۴ دقیقه قدرت حداکثر ۱۰۰% در دستگاه بگذارید. در این فاصله یک‌بار آن را هم بزنید ۱ عدد زرده را با چنگال هم بزنید و در ۱ دقیقه مانده به اتمام زمان به مواد اضافه کنید.

نکته:
۱-زمان ریختن زرده تخم‌مرغ مرتباً‌ خورش را هم بزنید تا زرده بسته نشود.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید