خورش قارچ و گوشت چرخ کرده

مواد لازم

  • روغن به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و آبلیمو  به مقدار لازم
  • آرد ۱ قاشق غذا خوری
  • فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • پیاز ۲عدد
  • قارچ ۱۵۰ گرم
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
     

طرز تهیه
۱- یکی از پیازها را خلالی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود
۲- فلفل دلمه ای و قارچ ها را نیز خرد کنید و در روغن سرخ نمایید.
۳- یک پیاز دیگر و سیرها را رنده کنید سپس بهمراه گوشت چرخ کرده ، آرد ، تخم مرغ ، نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و با دست خوب مخلوط کنید و ورز دهید تا مواد حالت چسبندگی پیدا کنند
۴- کوفته های ریزی از مایه گوشت آماده کنید و در روغن سرخ نمایید.
۵- گوجه فرنگی را پوست بگیرید و خرد کنید و در روغن تفت دهید تا آب گوجه فرنگی کشیده شود سپس پیاز سرخ شده ، فلفل دلمه ای و قارچ سرخ شده و یک لیوان آب ، آبیلمو ، نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید خورشت به جوش بیاید.
۶- پس از به جوش آمدن خورشت حرارت را کم کنید و کوفته های سرخ شده را داخل خورشت بریزید ( در زمان اضافه کردن کوفته ها خورشت نباید بجوشد ) ، در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا آب خورشت نصف شود و خورشت جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و بهمراه نان یا برنج سرو کنید.

سایر نکات
میتوانید بجای گوجه فرنگی از ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی استفاده کنید ، استفاده از فلفل دلمه ای سلیقه ای میباشد.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید