خورش قلیه میگو

مواد لازم

  • میگو ۴۰۰ گرم
  • سبزی ۵۰۰ گرم
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • سیب زمینی متوسط ۱ عدد
  • آرد ۱ قاشق غذاخوری
  • سیر متوسط ۱ بوته
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • تمبرهندی ۱/۴ بسته
  • آب ۲ لیوان
  • نمک،‌فلفل قرمز و زردچوبه به مقدار دلخواه

طرز تهیه
پیاز و سیر را خرد کرده و تفت می دهیم. میگو را هم جداگانه تفت می دهیم. سپس سبزی ساطوری شده  را به آن می افزاییم و همراه پیاز، سیر، فلفل و زردچوبه تفت می دهیم. سپس رب گوجه فرنگی و سیب زمینی خرد شده را می ریزیم. تمرهندی را در یک لیوان آب حل می کنیم و یک قاشق آرد با آن مخلوط می کنیم و به مواد می افزاییم. یک لیوان آب باقیمانده را هم اضافه می کنیم و بعد از جوش آمدن، حرارت را کم می کنیم تا به آرامی خورش کاملاًً بپزد. در آخر نمک را اضافه می کنیم و می گذاریم خورش جا بیفتد.

نکته:
۱- برای پاک کردن میگو پس از آن که پوست آن را جدا کردیم، کمر آن را برش می زنیم و روده آن را خارج می کنیم.
۲- تمرهندی را در یک لیوان آب حل می کنیم و از صافی رد می کنیم تا کاملاً صاف و زلال شود. سپس تمرهندی آب کرده را کم کم به آرد اضافه می کنیم و دوباره از صافی رد می کنیم.
۳- سیب زمینی را به اندازه میگو خرد می کنیم.
۴- میزان تندی این غذا بستگی به ذائقه افراد دارد. در جنوب، این غذا کاملاً تند تهیه می شود و همراه با پلو و ترشی سرو می شود.  
۵-میگو را همیشه در ماهیتابه جداگانه و با حرارت زیاد سرخ کنید. سرخ کردن سریع میگو موجب آبدار شدن آن می شود و از سفت شدن آن جلوگیری می کند.
۶-سبزی شامل گشنیز، کمی شنبلیله و یک ساقه سیر تازه میباشد.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید