خورش قورمه جعفری

مواد لازم

  • روغن مایع ۱/۴ پیمانه
  • آرد ۱ پیمانه
  • آب انار یا آبغوره ۱/۲ پیمانه
  • تره فرنگی ۵۰ گرم
  • گوشت چرخ‌کرده گوساله ۵۰۰  گرم
  • پیاز رنده شده ۱ عدد
  • بادمجان کباب شده ۴ عدد
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه
نیمی از روغن را در یک قابلمه داغ کرده و سبزی را روی شعله متوسط ۸ تا ۱۰ دقیقه سرخ کنید. دایم آن را هم بزنید،‌ سپس شعله را کم کرده و ۲ پیمانه آب‌جوش اضافه کنید.پیاز و گوشت را مخلوط نموده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید، سپس آن را به شکل کوفته‌هایی کوچک‌تر از گردو درآورده و در آرد بغلتانید. باقی روغن را داغ کرده و کوفته‌ها را در آن سرخ کنید.کوفته‌ها را همراه آب انار به خورش اضافه کنید. پس از ۱۰ دقیقه بادنجان‌ها را روی مواد چیده و پس از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه نمک و فلفل آن را اندازه کرده و با کته سرو کنید.

نکته
۱-این دستور ۱۲۰ گرم کربوهیدرات، ۱۲۰ گرم پروتئین، ۱۲۰ گرم چربی و ۲۰۴۰ کیلوکالری انرژی دارد.
۲ـ این غذا را می‌توانید با گوشت گوسفند که خورشی خرد شده است نیز تهیه کنید.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید