خورش قیمه آلو

مواد لازم

  • زعفران  به مقدار لازم
  • هل (پودر شده)   ۱/۴ قاشق چای خوری
  • لپه  ۱ پیمانه
  • گوشت  ۳۰۰ گرم
  • روغن  به مقدار لازم
  • پیاز ۱ عدد
  • آلو خورشتی ۱۵ عدد
  • رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
  • نمک و فلفل و دارچین  به مقدار لازم
  • خلال بادام  به مقدار لازم
  • تخم گشنیز (پودر شده) ۱/۴ قاشق چای خوری

طرز تهیه

  1.  ابتدا در ظرفی مناسب لپه را با مقدار کمی روغن تفت میدهیم و بعد با مقداری نمک نیم پز میکنیم. در ظرفی مناسب کمی روغن داغ میکنیم و پیاز را نگینی کرده و در آن نیمه سرخ میکنیم
  2.  و بعد مرغ یا گوشت را به قطعات مناسب خرد کرده و با آن تفت می‌‌دهیم تا رنگش تغییر کند.به خورش لپه نیم پز شده و مقداری آب اضافه کرده و صبر میکنیم تا مواد ۲سوم میزان پخت را طی کنند.
  3.  آلوها را شسته و بعد از گرفتن آب به مواد می افزاییم
  4.  رب گوجه فرنگی را جداگانه خوب سرخ کرده و همه ادویه و زعفران را به آن می افزاییم و به خورش اضافه کرده و صبر میکنیم جا بیفتد.

 نکات

  •  اگر آلو را قبل از اضافه کردن به خورش کمی تفت بدهیم دیگر در خورش له نمی‌‌شود.
  • بهتر است آلوها را از چند ساعت قبل خیس کنید و آب آن را به خورش اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.  )لپه را حتما از شب قبل خیس کنید و اگر فراموش کردید آن را ۲ بار بجوشانید و آبش را خالی کنید تا نفخ آن از بین برود.
  • اضافه کردن مقداری گلاب این خورش را خوشمزه تر میکند.  
  • توجه داشته باشید اگر خورش را با گوشت تهیه میکنید بهتر است گوشت و لپه را جداگانه پخته و بعد با هم تلفیق کرده و ادامه مراحل را طی کنید تا خورش جا افتاده تر شود.
  • میتوانید چند عدد لیمو عمانی هم به خورش اضافه کنید.
  • بهتر است در مراحل آخر پخت خورش مقدار کمی آبلیمو و کره به آن اضافه شود.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید