خورش مرغ و نارگیل

مواد لازم

  • سینه‌ی مرغ خرد شده ۱ کیلوگرم
  • پودر نارگیل ۵ قاشق غذاخوری
  • سیر له شده ۵ حبه
  • پیاز درشت رنده شده ۱ عدد
  • فلفل قرمز ۳ عدد
  • روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • ادویه هندی گراماسالا ۱ قاشق مرباخوری
  • زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه
ابتدا مرغ را تمیز کرده به تکه های متوسط خرد کرده (به اندازه جوجه کباب) قابلمه را روی شعله حرارت کم گذاشته روغن ریخته و پس از گرم شدن سیر و پیاز اضافه می کنیم. با شعله کم تفت میدهیم و نباید رنگ سیر و پیاز زیاد عوض شود. سپس پودر نارگیل را اضافه نموده پس از ۲ دقیقه تفت دادن ادویه هندی و زردچوبه را اضافه می کنیم. بعد از کمی بهم زدن تکه های مرغ را اضافه می کنیم و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت کم تفت می دهیم و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و دوباره ۵ دقیقه دیگر هم تفت می دهیم. سپس یک و نیم لیوان آب اضافه می کنیم و سه عدد فلفل قرمز را داخل آن ریخته و به مدت یک ساعت با شعله ملایم می پزیم. طوری که خورش به روغن بیفتد و آب آن کم شود این خورش بهتر است در قابلمه تفلون پخته شود چون پودر نارگیل سریع ته می گیرد.

نکته: باید مراقب بود اگر در ابتدا سیر و پیاز زیاد سرخ شود، موقع تفت دادن ادویه و پودر نارگیل، سیر و پیاز می سوزد.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید