خورش نارنگی

مواد لازم

  • روغن و نمک به مقدار لازم
  • پیاز ۱ عدد
  • زعفران دم کرده  ۱ قاشق چای خوری
  • خلال پوست نارنگی ۱ لیوان
  • شکر ۱ قاشق غذا خوری
  • آرد ۱ قاشق غذا خوری
  • آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
  • نارنگی ۵ عدد
  • هویج ۴ عدد
  • مرغ ۴ تکه

طرز تهیه
۱- پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس تکه های مرغ را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.
۲- هویج ها را رنده کنید و چند دقیقه در روغن و در ماهیتابه ای جداگانه تفت دهید تا نرم شود سپس به همراه ۳ لیوان آب به مرغ اضافه کنید.
۳- پس از اینکه اب غذا به جوش امد در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغ بپزد ؛ در این مدت خلال پوست نارنگی را آماده کنید
۴- داخل ماهیتابه ای مقدار کمی روغن بریزید و آرد را در روغن تفت دهید تا طلایی شود
۵- سپس آرد را به همراه خلال پوست نارنگی و مقداری نمک به خورش اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید تا آرد جذب آب خورش شود.
۶- نارنگی ها را پوست بکنید و گوشت نارنگی را از پوست آن به دقت جدا کنید
۷- سپس فیله های نارنگی ، آبلیمو ، شکر و زعفران دم کرده را به خورش اضافه نمایید ، حدود ۳۰ دقیقه دیگر اجازه دهید خورش جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و بهمراه برنج ساده سرو کنید.

 نکات
هویج رو ۵ دقیقه تفت دهید پختن مرغ ۴۰ دقیقه  بعد خلال نارنگی اضافه کرده بعداز ۱۵ دقیقه بقیقه مواد که ۳۰ دقیقه دیگه جا بیفتد غذا.. 

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید