خورش نخود سبز با شوید

مواد لازم

  • گوشت  ۵۰۰ گرم
  • روغن ۴ قاشق سوپ خوری
  • پیاز (سرخ شده)  ۴ قاشق سوپ خوری
  • سیر ۱ حبه
  • نخود سبز ۵۰۰ گرم
  • شوید (ساطوری شده) ۲ پیمانه
  • شکر ۱ قاشق چای خوری
  • ادویه (پلویی اصفهان) ۱ قاشق چای خوری
  • زعفران (آبکرده و غلیظ)  ۱ قاشق سوپ خوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه
۱- ابتدا گوشت ماهیچه را بشویید و خشک کنید. روغن را در قابلمه ریخته و ماهیچه‌ها را خرد کرده و در روغن سرخ کنید، به طوری که دو طرف ماهیچه‌ها قهوه‌ای رنگ شوند.
۲- پیازداغ را به همراه سیر له شده و ادویه خورشتی اضافه کرده و مواد را با هم تفت دهید. حدود ۴ پیمانه آب اضافه کرده و زیرخورش را کم کنید تا به مدت دو و نیم ساعت بجوشد و گوشت پخته شود.
۳- نخودسبز را اضافه کنید. شوید را جداگانه در روغن کمی تفت دهید و همراه شکر به خورش اضافه کرده و پس از ۳۰ دقیقه زعفران و نمک و فلفل خورش را اندازه کنید و خورش را با چلوی ساده سرو کنید.

سایر نکات

  • این غذا در ترکیه و ایران متداول است. در ایران با افزودن زعفران و ادویه اصفهان طعمی ایرانی پیدا می‌کند
  • لعاب این غذا پیازداغ و شوید است. شوید باید خوب ریز شده باشد تا خورش لعاب بیندازد.
  • بهتر است از نخود سبز پوست کنده استفاده کنید.
  • اضافه کردن آب قلم به جای آب این خورش را خوشمزه تر میکند.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید