خورش نخود و سبزیجات با کاری

مواد لازم

  • روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری
  • پیازچه (خرد شده) ۲ عدد
  • هویج (رنده شده) ۱ فنجان
  • سیر (ریز شده)  3 حبه
  • عصاره سبزیجات ۴ فنجان
  • نخود (کنسروی، شسته و آبکش شده) ۹۰۰ گرم – ۲ قوطی
  • گوجه فرنگی (کنسروی، خرد شده)  450 گرم
  • سیب زمینی (چهار قسمت شده)  8 عدد
  • رب گوجه فرنگی ۳ قاشق سوپخوری
  • پودر کاری ۱ قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه

  1.  روغن را در یک قابلمه ی چدنی روی شعله ی متوسط گرم کنید. پیازچه ها، هویج و سیر را اضافه کنید و هم بزنید.۱۰ دقیقه آنقدر تفت دهید تا پیازچه ها شروع به شفاف شدن کنند.
  2.  عصاره سبزیجات، نخود، گوجه فرنگی، سیب زمینی و رب گوجه فرنگی و پودر کاری را اضافه کنید و هم بزنید. با نمک و فلفل مزه دار کنید. در قابلمه را بگذارید و ۳۰ دقیقه تا زمانی که سیب زمینی ها بپزند روی شعله ی متوسط بپزید و گاهی هم بزنید.
  3.  بچشید و در صورت لزوم باز هم نمک و فلفل اضافه کنید.
  4.  روی برنج سرو کنید.

 

نکته

  • موقع کشیدن وسط برنج یک گودی درست کنید و خورش را در آن بریزید. به این روش غذا عالی می شود.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید