خورش پسته

مواد لازم

  • پسته (مغز شده و آسیاب کرده) ۵۰۰ گرم
  • گوشت گوسفندی  بدون چربی(خورشتی) ۵۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • روغن  به مقدار لازم
  • آبغوره ۱/۲ پیمانه
  • شکر ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل  به مقدار لازم

طرز تهیه
۱- ابتدا مغز پسته آسیاب کرده را به همراه ۶ پیمانه آب ولرم مخلوط کنید و هم بزنید. مانند خاکشیر موقع شستن چند بار از یک ظرف به ظرف دیگر بریزید و پوست های پسته را که ته‌نشین می‌شوند دور بریزید.
۲-  اگر از پسته‌ی پوست شده و یا خلال پسته استفاده می‌کنید این کار لازم نیست و خورش سبزتری خواهید داشت.
۳-  پیاز را بسیار ریز کرده و به همراه کمی روغن تفت دهید و گوشت را خورشتی خرد کرده و در آن بریزید و قدری تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد..
۴-  پسته ها را به گوشت و پیاز اضافه کنید. فلفل و آب خورش را اندازه کنید (شبیه به فسنجان گردو) وقتی گوشت خورش نیم پز شد نمک خورش را اندازه کنید و بعد از پختن گوشت آبغوره و شکر را مخلوط کرده و به خورش اضافه کنید. بعد از جا افتادن خورش آن را همراه با چلو سرو کنید.

سایر نکات
۱)بهتر است در این خورش از فلفل سفید استفاده شود.
۲)استفاده از کره به جای روغن،خورش را خوشمزه تر خواهد کرد.
۳)می توانید به جای آبغوره از آبلیمو استفاه کنید.
۴)شکر خورش را بسته به ذائقه خود می توانید اضافه کنید . یا آن را حذف کنید.
۵)با مرغ یا ماهیچه ی گوساله نیز می توانید این خورش را طبخ کنید.
۶)برای این مقدار خورش حدودا ۸پیمانه برنج نیاز است.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید