خورش کاری ایرانی

مواد لازم

  • خامه سفت ۳  قاشق غذاخوری
  • آب مرغ ۳  پیمانه
  • قارچ ۴۰۰  گرم
  • سینه مرغ ۲  عدد
  • آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
  • ماست چکیده ۶ قاشق غذاخوری
  • محلول زعفران به مقدار کم
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • پودر کاری به مقدار دلخواه

طرز تهیه
ابتدا سینه مرغ را به شکل نگینی برش داده  و با کمی روغن تفت دهید . سپس نمک ، زرد چوبه ، فلفل  و ادویه کاری را اضافه کرده سرخ کنید ، قارچ ها را نیزهمراه بقیه مواد  تفت دهید . کمی محلول  زعفران اضافه کنید . آب مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید . نیمی را با ماست چکیده و خامه سفت مخلوط کنید، کمی  را نیز با دو قاشق آرد کاملاً مخلوط کرده و سپس به مواد اضافه کنید. این قسمت آب مرغ را به مرغ  و قارچ بیفزایید و روی حرارات آنقدر هم بزنید تا کمی غلظت پیدا کند . سپس قسمت دوم آب مرغ را روی حرارت بگذارید و آن را جداگانه داغ کرده  و با کمی ادویه کاری مخلوط کنید . این مقدار از آب مرغ را نیز به مواد اضافه کرده  داخل ظرف بریزید و با کمی خامه و جعفری خورش را تزیین کنید .

نکته :
سینه مرغ را با حرارت زیاد سرخ کنید تا آب نیندازد.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید