خورش کاری به طریق ژاپنی

مواد لازم

  • روغن ۲  قاشق غذاخوری
  • برنج (کته) ۳  پیمانه
  • گوشت مرغ (ترجیحا ران) ۱عدد
  • سیب زمینی کوچک ۲عدد
  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • هویج متوسط ۱ عدد
  • کره ۲۰  گرم
  • آب ۳ لیوان
  • نمک و فلفل به مقدار دلخواه
  • قرص کاری (عصاره ادویه کاری) ۱ بسته

طرز تهیه
ابتدا سیب‌زمینی، پیاز و هویج را پوست کنده، به قطعات کوچک برش دهید. سپس مرغ بدون استخوان را با پوست به قطعات کوچک تقسیم کنید و مواد را به جز سیب‌زمینی، در ماهیتابه ریخته و به آن پودر کاری افزوده، در روغن کمی تفت دهید. مواد را پس از تفت دادن داخل قابلمه بریزید. ۳ لیوان آب سرد اضافه کنید و بعد از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه سیب‌زمینی را هم اضافه کنید تا همه مواد پخته شوند. در این مرحله کره را نیز اضافه کنید. قرص کاری را به تدریج داخل قابلمه حل کنید تا قوام یابد و پس از آن شعله گاز را خاموش کنید.

نکته:
۱-هنگام حل کردن قرص کاری توجه داشته باشید که مایع خورش نباید خیلی رقیق و یا خیلی غلیظ شود.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید