خورش کدو سبز با گوشت

مواد لازم

  • روغن به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و زرد چوبه  به مقدار لازم
  • رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
  • کدو سبز متوسط ۲ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • پیاز ۲ عدد
  • گوشت  ۲۰۰ گرم

طرز تهیه
۱- داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، پیاز و سیر را ریز خرد کنید و داخل روغن بریزید و تفت دهید تا نرم شوند
۲- سپس گوشت خرد شده و کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
۳- پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید
۴- رب گوجه فرنگی و ۴ لیوان آب اضافه کنید و مخلوط نمایید سپس در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و به مدت ۲ ساعت اجازه دهید گوشت بپزد و نرم شود.
۵- در مدت زمانی که گوشت میپزد کدوها را آماده کنید ، کدو سبزها را بشویید سپس به صورت طولی چند برش بزنید ، روی کدوها نمک بپاشید و در روغن سرخ کنید ( نیازی به سرخ شدن نیست و فقط در حد طلایی شدن کدوها کافی میباشد ).
۶- پس از اینکه گوشت نرم شد نمک و فلفل را اندازه کنید سپس کدوهای سرخ شده را به خورش اضافه نمایید ( پس از اضافه کردن کدوها خورش را هم نزنید )
۷- در قابلمه را بگذارید و با حرارت کم اجازه دهید ۱ ساعت دیگر خورش بجوشد و جا بیفتد سپس بهمراه برنج سرو کنید.

نکات

در صورت تمایل مقداری آبلیمو به خورش اضافه کنید ، همچنین میتوانید داخل این خورش از غوره هم استفاده کنید.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید