خورش کدو گردو

مواد لازم

  • گوشت مغز ران گوسفند ۳۰۰ گرم
  • کدو تنبل حلوایی ۵۰۰  گرم
  • گردو ۳۰۰ گرم
  • رب انار ۱ لیوان
  • روغن کنولا یا کنجد ۵ قاشق غذاخوری
  • شکر ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز ۱ عدد
  • زعفران دم‌کرده ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • زردچوبه ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه
مغز گردو را تمیز کرده و خیلی ریز چرخ کنید. گوشت را همراه با پیاز داغ کمی تفت داده و مغز گردو را اضافه کرده تفت دهید. مقداری زردچوبه و آب اضافه کرده بگذارید تا گوشت بپزد و گردو به روغن بیفتد. برای بهتر روغن افتادن گردو هر نیم ساعت ۱ قاشق غذاخوری آب سرد به خورش اضافه کنید. کدوها را به قطعات ۵ در ۵ سانتیمتر برش دهید یا قالب بزنید و در کمی روغن سرخ کنید. وقتی که گوشت پخته شد رب انار را در کمی آب حل کنید و همراه با شکر، نمک، فلفل و زعفران در خوش بریزید تا کاملاً مزه‌ها با هم ترکیب شوند. در این مرحله کدوهای سرخ شده را اضافه کرده تا کدوها بپزد. چاشنی خورش را بنا به ذائقه خود نسبت ترشی و شیرینی آن را تنظیم کنید. این خورش را همراه پلو سرو کنید.
این غذا مخصوص شهر دامغان است

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید