خورشت گوشت با سس سیر

مواد لازم

  • سیر خرد شده ۱۰ عدد
  • زعفران ۱/۲ قاشق چایخوری
  • گوجه‌فرنگی رنده شده ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
  • آب لیموترش ۳ قاشق سوپخوری
  • روغن ۳  قاشق سوپخوری
  • پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد
  • گوشت گوسفندی خرد شده ۵۰۰  گرم
  • سیر خرد شده ۳ حبه
  • فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
  • پودر زنجبیل ۲ قاشق سوپخوری
  • فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
  • ادویه مخلوط ۱ قاشق سوپخوری
  • دارچین ۱ قاشق چایخوری
  • پودر هل سبز ۱ قاشق چایخوری
  • پودر گشنیز ۲ قاشق چایخوری
  • زیره ۱ قاشق چایخوری
  • نمک ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه

  1. پیاز را با مقداری روغن تفت دهید، سپس سیر و زنجبیل را اضافه کنید تا رنگ آن طلایی شود.
  2. تکه‌های گوشت را اضافه کرده و هم بزنید تا آب آن تبخیر شود.
  3. تمام مواد لازم سس به جز گوجه‌فرنگی، رب و آبلیمو را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید.
  4. سپس گوجه‌فرنگی رنده شده را همراه با رب، آب‌لیمو و یک پیمانه آب اضافه کنید.
  5. بعد از به جوش آمدن آب خورشت، درب قابلمه  را بسته و با حرارت ملایم به مدت یک ساعت و نیم بپزید.
  6. می توانید آب‌لیمو را بعد از پختن گوشت اضافه کنید و غذا را با پلوی زعفرانی یا نان میل کنید.

نکته

  • این دستور ۳۵ گرم کربوهیدرات، ۹۵ گرم پروتئین، ۱۵۰ گرم چربی و ۱۸۷۰ کیلوکالری انرژی دارد.
  •  این خورشت از غذاهای کشورهای عربی حوزه خلیج فارس می‌ باشد.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید