زمان آماده سازی :۱۰ دقیقه
زمان پختن : ۵۰ دقیقه
درجه دشواری : آسان
مناسب برای : ۴ نفر
۱ عدد پیاز
۴ تکه مرغ
زعفران به میزان لازم 
۳ پیمانه برنج
۳ قاشق غذاخوری
زیره سیاه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم

,زیره پلو, زیره پلو با مرغ,پلو مجلسی

زیره پلو با مرغ از دستورغذایی های مجموعه آشپزی ایرانی است.
زیره سیاه دارویی سنتی و مفید برای رفع سوءهاضمه به خصوص نفخ شکم است . در کنار لذت بردن از این غذای خوشمزه با طعمی متفاوت، از خواص درمانی آن هم بهره مند شوید.
آموزش آشپزی ایرانی ، زیره پلو با مرغ:
به گزارش آکاایران: ۱-پیاز را نگینی خرد کنید.
۲- از ۴ تکه ران یا سینه ی مرغ به سایز مورد نظرتان استفاده کنید.
۳- برنج را حداقل از ۱ ساعت قبل با کمی نمک در آب خیس کنید.
۴-زیره را قبل از استفاده بشویید.
۵-می توانید برای ته دیگ برنج، از نان یا سیب زمینی استفاده کنید.
۶- به ۳ قاشق غذاخوری زعفران آب کرده نیاز دارید.
در قابلمه ای کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید، تا نرم شود. در صورت تمایل می توانید کمی زردچوبه به آن اضافه کنید.
سپس تکه های مرغ را به همراه ۱ قاشق غذاخوری زعفران (آب کرده) به آن اضافه کنید و تفت دهید. بر روی آن ها کمی نمک بپاشید. سپس نصف لیوان آب در آن بریزید و مرغ را برای حدود نیم ساعت تا مغز پخت شود، بپزید.
در این میان، برنج را به همراه کمی نمک در آب در حال جوش بریزید. زمانیکه دانه برنج میان دو انگشتتان له نشود اما خام هم نباشد، موقع آبکشی است.
کمی روغن در قابلمه بریزید ، ته دیگتان را در آن قرار دهید. برنج و زیره را همراه ۱ قاشق باقیمانده زعفران(آب کرده) و کمی روغن و نمک، دم کنید.(می توانید برنج و زیره را با هم ترکیب کرده و یا لایه لایه در قابلمه بریزید).
برای سرو، برنج را در دیس ریخته و تکه های مرغ پخته را دور آن بچینید.

 

منبع :آشپزباشی

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید