سمبوسه جنوبی یک شام خوشمزه برای خانواده
 
در این مطلب به شما طرز تهیه سمبوسه جنوبی را آموزش می‌دهیم.
 
مواد لازم:
کره ۲ قاشق چایخوری

نمک ۱ قاشق چایخوری

آب ولرم نصف لیوان

آرد ۲ لیوان

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

سیب زمینی ۱ عدد

پیاز ۲ عدد

سیر ۳ حبه

فلفل دلمه‌ای ۱ عدد

رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری

گشنیز ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه
سیرها و پیازها را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند، سپس گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه‌ای خرد شده را اضافه کنید، پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد نمک، فلفل، گشنیز و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید سپس از روی حرارت بردارید، سیب زمینی‌های نگینی خرد شده را جداگانه سرخ و به گوشت اضافه کنید.

داخل کاسه‌ای نمک، آب ولرم، کره و آرد را بریزید و با دست مخلوط کنید تا به شکل خمیری نرم در بیاید سپس خمیر را داخل نایلون بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه به خمیر استراحت دهید.

خمیر را پس از استراحت روی سطحی که آرد پاشیده‌اید با وردنه نازک پهن کنید و برش‌های مربعی یک اندازه‌ای از خمیر در آورید. (می‌توانید به جای تهیه این خمیر از خمیر فیلو آماده استفاده کنید).

داخل هر مربع مقداری از مایه گوشت قرار دهید و لبه‌های خمیر را با آب نمدار کنید و بهم بچسبانید (می‌توانید با فشار چنگال لبه‌های خمیر را محکم کنید)، تمام سمبوسه‌ها را به همین صورت آماده و در روغن فراوان سرخ کنید و به همراه سس دلخواه سرو نمایید.

می‌توانید به جای خمیر از نان لواش برای سمبوسه استفاده کنید که در این صورت سمبوسه تردتر و برشته‌تری خواهید داشت؛ نان‌های لواش را بصورت طولی برش بزنید و مقداری مایه گوشت در قسمت بالایی بریزید و با زاویه ۹۰ درجه به سمت پایین تا بزنید و در روغن سرخ کنید (در زمان قرار دادن سمبوسه در روغن با قاشق کمی سمبوسه را در روغن ثابت نگهدارید تا با شوک روغن داغ سمبوسه وا نرود).

نکته‌ها: می‌توانید به جای گوشت از سویا یا مخلوط مساوی گوشت و سویا استفاده کنید، بهتر است سمبوسه را تند تهیه و سرو کنید تا طعم اصلی سمبوسه جنوب را از دست ندهید.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید