طرز تهیه شامی بلغور

طرز تهیه شامی بلغور

مواد لازممقدار
بلغور گندم   250 گرم
پیاز بزرگ   1 عدد
موسیر ۱ قاشق غذاخوری
جعفری ریز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
پنیر فتا (پنیر سفید صبحانه)  100 گرم
تخم مرغ   3 عدد
آب مرغ 
1 لیوان
روغن مایع به مقدار لازم
نمک و فلفل  به مقدار لازم

طرز تهیه

  • بلغور را پاک کرده، شسته و خیس می کنیم.
  • پس از چند ساعت آب آن را خالی می کنیم و با یک لیوان آب مرغ و کمی نمک حدود نیم ساعت روی حرارت کم می پزیم تا آب آن خوب کشیده شود.
  • سپس می گذاریم بلغور سرد شود.
  • بعد پیاز را رنده می کنیم و موسیر و جعفری را ریز خرد می کنیم و به بلغور می افزاییم.
  • سپس پنیر را رنده کرده و اضافه میکنیم و تخم مرغ ها را هم داخل آن می شکنیم و با مواد مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم.
  • از مواد کم کم برداشته و داخل روغن سرخ می کنیم.

نکات

  • میتوان بجای بلغور گندم از بلغور جو و یا مخلوط هردو استفاده نمود.
  • موسیر بایستی خیس خورده و خرد شده باشد.

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید