شامی بلغور

مواد لازم
بلغور گندم                      250 گرم
پیاز بزرگ                     1 عدد
موسیر                         1 قاشق غذاخوری
جعفری ریز خرد شده          2 قاشق غذاخوری
پنیر فتا (پنیر سفید صبحانه)   100 گرم
تخم مرغ                      3 عدد
آب مرغ                      1 لیوان
روغن مایع                  به مقدار لازم
نمک و فلفل                 به مقدار لازم

طرز تهیه
بلغور را پاک کرده، شسته و خیس می کنیم. پس از چند ساعت آب آن را خالی می کنیم و با یک لیوان آب مرغ و کمی نمک حدود نیم ساعت روی حرارت کم می پزیم تا آب آن خوب کشیده شود.سپس می گذاریم بلغور سرد شود. بعد پیاز را رنده می کنیم و موسیر و جعفری را ریز خرد می کنیم و به بلغور می افزاییم. سپس پنیر را رنده کرده و اضافه میکنیم و تخم مرغ ها را هم داخل آن می شکنیم و با مواد مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم. از مواد کم کم برداشته و داخل روغن سرخ می کنیم.

نکات

۱-میتوان بجای بلغور گندم از بلغور جو و یا مخلوط هردو استفاده نمود.
۲-موسیر بایستی خیس خورده و خرد شده باشد.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید