شش انداز بادمجان

مواد لازم

  • بادمجان قلمی بدون تخم  ۵ عدد
  • مغز گردو ساییده شده  ۳۰۰ گرم
  • رب انار ۲ قاشق سوپ خوری
  • پیاز سرخ کرده ۴ قاشق سوپ خوری
  • نمک و فلفل و زرد چوبه و روغن  به مقدار لازم

طرز تهیه
۱- دو تا سه قاشق روغن در قابلمه ریخته و روی حرارت می‌گذاریم.
۲- سپس مغز گردوی ساییده شده را در آن تفت می‌دهیم.
۳- پیاز سرخ کرده و زردچوبه را افزوده و کمی دیگر تفت می‌دهیم.
۴- دو تا سه پیمانه آب ولرم و رب انار را مخلوط و به مواد اضافه می‌کنیم. نمک و فلفل زده و با حرارت ملایم اجازه می‌دهیم تا خورش به روغن بیفتد.
۵-  در آخر به بادمجان‌هایی که پوست گرفته و به صورت حلقه‌ای خرد کرده‌ایم نمک زده و در آبکش به مدت دو ساعت قرار می‌دهیم تا تلخی آن گرفته شود.
۶- سپس شسته، خشک نموده و سرخ می‌کنیم.
۷-  آنگاه بادمجان‌ها را به خورش اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا جا بیفتد.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید