شوید قورمه

مواد لازم

  • مرغ متوسط ۱ عدد
  • پیاز ورقه شده ۱ عدد
  • شوید ساطوری شده ۵۰۰ گرم
  • گوجه سبز ۵۰۰  گرم
  • شکر ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن ۶ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه
روغن را در قابلمه داغ کرده و پیاز را در آن ۷ تا ۸ دقیقه روی شعله متوسط سرخ کنید تا طلایی شود، سپس با قاشق سوراخ‌دار از قابلمه خارج کنید.مرغ را در همان روغن ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا روی آن طلایی شود، سپس از روغن خارج کنید.سبزی را به روغن اضافه کرده و ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید. روی گوجه‌سبزها را با چاقو برش داده به سبزی اضافه کنید. (در صورت نیاز کمی روغن به قابلمه اضافه کنید و ۴ تا ۵ دقیقه دیگر تفت دهید.مرغ و پیاز را به قابلمه اضافه کرده و به همرا ه۲ پیمانه آب‌جوش ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید تا مرغ بپزد. با کته، ماست و زیتون پرورده سرو کنید.

نکته:
۱ـ می‌توانید به جای مرغ از گوشت گوسفند استفاده کنید. در این صورت برای هر نفر ۷۵ گرم گوشت در نظر بگیرید.
۲ـ اگر حوصله دارید گوجه‌سبز را قبل از اضافه کردن به خورش هسته بگیرید!
۳- اگر خواستید خورش لعاب داشته باشد یک قاشق چایخوری نشاسته ذرت را در کمی آب حل کرده و به خورش اضافه کنید

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید