قلیه قاشقی

مواد لازم

  • شکر به مقدار لازم
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • نمک و زردچوبه  به مقدار لازم
  • رب انار  به مقدار لازم
  • اسفناج (خرد شده) ۱ کیلوگرم
  • گوشت چرخ کرده ۱ کیلوگرم
  • پیاز (بزرگ) ۱ عدد
  • لوبیا قرمز (پخته) ۱ پیمانه

طرز تهیه
۱- اول از همه گوشت چرخکرده رو با دست ورز بدید تا کاملا منسجم بشه.به گوشت چرخ کرده نمک و مقداری زردچوبه بزنید خوب ورز بدید و تیکه هایی اندازه گردو ازون بردارید و قلقلی کنید.
۲- حالا تو ی تابه گود و دردار پیاز و خلالی کنید و با اضافه کردن کمی روغن اونو تفت بدید و بعدش گوشتهای قلقلی رو به تابه اضافه کنید و تفت بدید.
۳- اسفناج رو بشورید و کاملا خشک کنید و بعد ریزش کنید.و به مواد اضافه کنید و تفت بدید و با اضافه کردن ۱/۵پیمانه اب و یکم نمک به اونا در تابه ببندید و اجازه بدید بپزن!
۴- لوبیا قرمز رو جداگانه با مقداری نمک بپزید و آبکش کنید و در نیم ساعت پایانی به همراه رب انار و شکر به موادمون اضافه میکنیم و میزاریم جا بفته .

سایر نکات

  • این خورش رو با گوشت تکه ای هم میشه تهیه کرد.
  • اگر دوست دارید لوبیا قرمز رو حذف کنید یا به جاش از لپه یا لوبیا چیتی استفاده کنید.
  • بهتره از رب انار ترش برای تهیه غذا استفاده بشه.
  • میتونید ۳قاشق غذاخوری آبلیمو رو با شکر مخلوط کنید و بعد به غذا اضافه کنید.
  • میتونید ۲عدد لیمو عمانی هم به خورش اضافه کنید تا عطر بهتری بگیره.
  • میزان ترش و شیرینی غذارو با توجه به ذایقه خودتون تنظیم کنین.
  • اب این غدا باید کم باشه و اینکه با پلو سرو میشه.
  • بهتره اسفناج رو جداگانه خوب سرخ کنید و بعد به غذا اضافه کنید.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید