قیمه عراقی

مواد لازم

  • گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم
  • نخود خیس کرده ۱ لیوان
  • پیاز خام رنده شده ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • گرد‌لیمو به مقدار لازم
  • زعفران دم‌کرده ۱/۲ استکان
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • ادویه یا دارچین به مقدار لازم
  • سیب زمینی سرخ شده به مقدار دلخواه

طرز تهیه
ابتدا پیاز رنده شده را با گوشت سرخ می کنیم و زردچوبه می-زنیم. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم. سپس نخودهای خیس شده را اضافه میکنیم و به مدت سه ساعت و نیم می گذاریم بپزد تا حسابی نخودها و گوشت له شود.در مرحله دوم گوشت را از نخود جدا کرده و در ظرفی ریش ریش می کنیم. نخودهای درون قابلمه را چرخ می کنیم و یا می کوبیم. گوشت های ریش ریش شده را به نخودهای کوبیده اضافه می کنیم. البته مقداری از گوشت های ریش ریش شده را برای تزئین کنار می گذاریم. مجدداً قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم (استفاده از شعله پخش-کن توصیه می شود) میگذاریم و به آن زعفران، ادویه، نمک، فلفل سیاه و گرد لیمو عمانی اضافه می کنیم و مجدداً روغن می دهیم. به مدت نیم ساعت میگذاریم خورش جا بیفتد و دم بکشد یا به اصطلاح به روغن بیفتد. در موقع کشیدن خورش برای تزئین آن از گوشت های ریش ریش شده و مقداری سیب زمینی سرخ شده استفاده می کنیم. البته استفاده از سیب زمینی سرخ شده ضروری نیست./

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید