قیمه نثار
مواد لازم
- برنج ۶ پیمانه
- گوشت قیمهای ۳۰۰ گرم
- خلال بادام ۱۰۰ گرم
- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز ۱ عدد
- روغن به مقدار لازم
- نمک و زعفران به مقدار لازم
- خلال پسته ۵۰ گرم
- زرشک ۵۰ گرم
طرز تهیه
برنج را از قبل خيس كنيد. پياز را خلال كرده و با كمي روغن تفت دهيد. سپس گوشت را كه قيمه اي خرد كرده ايد با پياز داغ كمي سرخ كنيد و رب را به آن اضافه كنيد. بعد روي آن آب ريخته و بگذاريد تا بپزد و آب آن غليظ شود.بعد از پخت گوشت نمك و نيمي از خلال بادام را به آن اضافه كنيد. برنج را هم آبكش كرده و دم كنيد. هنگام كشيدن پلو در ديس از مواد قيمه لابه لاي پلو بكشيد. در آخر برنج زعفراني را به مواد زرشك اضافه كرده و روي برنج را با بقيه قيمه ونثار زرشك و خلال پسته تزئين كنيد.