قیمه نثار

مواد لازم

  • برنج ۶ پیمانه
  • گوشت قیمه‌ای ۳۰۰ گرم
  • خلال بادام ۱۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز ۱ عدد
  • روغن به مقدار لازم
  • نمک و زعفران به مقدار لازم
  • خلال پسته ۵۰ گرم
  • زرشک ۵۰ گرم

طرز تهیه
برنج را از قبل خیس کنید. پیاز را خلال کرده و با کمی روغن تفت دهید. سپس گوشت را که قیمه ای خرد کرده اید با پیاز داغ کمی سرخ کنید و رب را به آن اضافه کنید. بعد روی آن آب ریخته و بگذارید تا بپزد و آب آن غلیظ شود.بعد از پخت گوشت نمک و نیمی از خلال بادام را به آن اضافه کنید. برنج را هم آبکش کرده و دم کنید. هنگام کشیدن پلو در دیس از مواد قیمه لابه لای پلو بکشید. در آخر برنج زعفرانی را به مواد زرشک اضافه کرده و روی برنج را با بقیه قیمه ونثار زرشک و خلال پسته تزئین کنید.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید