ماست بزه خورش

مواد لازم

  • گوشت ۱ کیلوگرم
  • ماست‏ ۱ کیلوگرم
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • آرد ۲ قاشق سوپ خوری
  • پیاز ۲ عدد
  • سیر ۴ حبه
  • نمک و فلفل و زرد چوبه    به مقدار لازم
  • روغن  به مقدار لازم
  • سبزی (شامل تره، جعفری، گشنیز، شنبلیله، شوید، اسفناج و نعنا) ۱ کیلوگرم

 

طرز تهیه
۱- ابتدا در ظرفی مناسب گوشت و پیاز را تفت دهید تا پیاز سبک شوند و پیاز نیم سرخ شود.مقداری آب به گوشت اضافه کنید تا نیم‌پز شود،سپس آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
۲- نیمی از گشنیز، نعنا و سیر را ریز خرد کرده و با روغن تفت دهید و داخل گوشت سرد شده بریزید.
۳- ماست، تخم‌مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه و آرد را مخلوط و به مواد گوشتی اضافه کرده سپس دوباره روی حرارت قرار دهید تا زمانی که جوش بیاید مدام هم بزنید.
۴- باقی سبزی‌ها را خرد کرده و به آن اضافه نمایید تا زمانی که جا بیفتد. این غذا را با برنج به همراه پیاز، سیر تازه و سبزی خوردن سرو کنید.

 نکات

  •  ماست بَزِه خورش غذای‌ محلی استان مازندران است.
  • این غذا را به صورت اصیل با ماست گوسفندی تهیه میکنند.
  • اگر فصل سیر تازه بود حتما از ساقه سیر استفاده کنید.

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید