طرز تهیه مرغ ایتالیایی

طرز تهیه مرغ ایتالیایی

در این مطلب یک غذای بین الملل خوشمزه از کشور ایتالیا رو معرفی می کنیم : مرغ ایتالیایی . زمان تهیه این غذا ۲۰ دقیقه می باشد .
 
  
مواد لازم  :

  • یک فنجان پنیر رنده شده پارمیسان
  • ۲ قاشق غذاخوری پونه خشک
  • ۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تازه و یا ۱ قاشق چای خوری جعفری خشک
  • ۱/۲ قاشق چای خوری پودر سیر
  • ۱/۴ قاشق چای خوری فلفل
  • ۳ قاشق غذاخوری مارگارین آب شده
  • ۴ عدد سینه مرغ نصفه بدون پوست

 
 
طرز تهیه مرغ ایتالیایی :

در ظرفی مناسب ۵ مورد اول مواد غذایی لازم رو با هم ترکیب می کنیم .

سپس تکه های مرغ رو با مخلوط ادویه و مارگارین آب شده ترکیب می کنیم .

تکه های مرغ و چاشنی مخلوط رو در یک ظرف روغن بریزید و مابقی مخلوط و مارگارین آب شده رو نیز اضافه کرده سپس در دمای ۴۲۵ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر گذاشته .

نوش جان و لذت ببرید !

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید