مواد لازم برای مرغ با مارچوبه و ژامبون

 
۴۵۰  گرم مارچوبه
 4ورق ژامبون خرد شده
۴ عدد سینه مرغ
 
نمک و فلفل سیاه
یک عدد کدوحلوایی زرد، نگینی خرد شده
۴۱۰ گرم آب مرغ
دو قاشق غذاخوری آرد کامل
نصف قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو
 
 

 طرز تهیه مرغ با مارچوبه و ژامبون

در یک کاسه بزرگ، مارچوبه را به مدت ۳ دقیقه در آب جوش قرار دهید تا کمی نرم شود. سپس آنها را فورا در آب یخ فرو کنید تا روند پخته و نرم شدن آنها متوقف شود.
در یک تابه بزرگ، ژامبون ها را روی حرارت ملایم تفت دهید تا برشته شوند. سپس آنها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه شان گرفته شود.
کمی روغن در تابه بریزید و سینه های مرغ را در آن بچینید و به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه تفت دهید تا پخته و طلایی شوند. هر دوطرف مرغ ها که طلایی شد، آنها را از تابه خارج کنید.
کدوحلوایی ها را در تابه به مدت ۳ دقیقه تفت دهید.
در یک کاسه متوسط، آب مرغ، پوست لیموترش و آرد را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شوند.
مارچوبه ها و مرغ ها را اضافه کنید و همه مواد را ۶ دقیقه دیگر بپزید تا مرغ ها کاملا مغزپخت شوند.
آنها را در ظرف بکشید و روی آنها ژامبون های سرخ شده و پوست رنده شده لیمو بریزید و سرو کنید.
 

نکات تکمیلی در مورد مرغ با مارچوبه

مرغ با مارچوبه جزو خوراک – مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد .
مرغ با مارچوبه را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید